Fietsverhuur Amsterdam Centraal Station

Huren op regelmatige basis

Zin in een dagje Amsterdam? Denk dan eens aan fietsverhuur bij het Amsterdam Centraal Station. Forenzen kennen het wel: Fietsverhuur in Amsterdam op het Centraal Station. Als OV-reiziger met een fietsabonnement huurt u al voor 3 euro per dag een fiets. Praktisch, snel en goedkoop. Dit is natuurlijk alleen een optie als u er regelmatig gebruik van maakt.

Fietsverhuur Amsterdam Centraal StationHuren voor een dagje

Eénmalige fietsverhuur is bij het Amsterdam Centraal Station ook mogelijk. U kunt daarvoor terecht bij MacBike Fietsverhuur, die een vestiging heeft op het Centraal Station. Voor €7,00 heeft u drie uur lang een fiets en voor €9,50 kunt u er 24 uur mee op pad. Bij MacBike kan je ook kwalitatieve elektrische fietsen huren, maar daar zijn online vaak goedkopere opties voor te vinden in de hoofdstad.

Ook bij de NS is het mogelijk een fiets voor een dag te huren. De huur is €7,50. Zonder abonnement betaalt u, afhankelijk van het soort fiets, wel een borg van 50 tot 145 euro. Waar u ook huurt, u moet een geldig legitimatiebewijs hebben.

Goed idee

Als u gebruik maakt van fietsverhuur op het Amsterdam Centraal Station, verkent u de stad op een sportieve, leuke en goedkope manier. Doe het eens anders, probeer fietsverhuur op het Amsterdam Centraal Station.

Incoming search terms:

  • https://www centraalstationamsterdam nl/fietsverhuur-amsterdam-centraal-station/
  • https://www centraalstationamsterdam nl/fietsverhuur-amsterdam-centraal-station/#:~:text=Voor €7,00 heeft huur is €7,50