Fietsverhuur amsterdam Centraal Station

Huren op regelmatige basis

Zin in een dagje Amsterdam? Denk dan eens aan fietsverhuur bij het Amsterdam Centraal Station. Forenzen kennen het wel: Fietsverhuur in Amsterdam op het Centraal Station. Als OV-reiziger met een fietsabonnement huurt u al voor 3 euro per dag een fiets. Praktisch, snel en goedkoop. Dit is natuurlijk alleen een optie als u er regelmatig gebruik van maakt.

Huren voor een dagje

Eénmalig fietsverhuur is bij het Amsterdam Centraal Station ook mogelijk. U kunt daarvoor terecht bij MacBike Fietsverhuur, die een vestiging heeft op het Centraal Station. Voor €7,00 heeft u drie uur lang een fiets en voor €9,50 kunt u er 24 uur mee op pad. Ook bij de NS is het mogelijk een fiets voor een dag te huren. De huur is €7,50. Zonder abonnement betaalt u, afhankelijk van het soort fiets, wel een borg van 50 tot 145 euro. Waar u ook huurt, u moet een geldig legitimatiebewijs hebben.

Goed idee

Als u gebruik maakt van fietsverhuur op het Amsterdam Centraal Station, verkent u de stad op een sportieve, leuke en goedkope manier. Doe het eens anders, probeer fietsverhuur op het Amsterdam Centraal Station.