Hotel Amsterdam Centraal Station

Hotels in de buurt van Amsterdam Centraal Station

Hotel Amsterdam Centraal StationStartpunt van uw bezoek

Wanneer u naar Amsterdam reist is een hotel bij Amsterdam Centraal Station vaak het gemakkelijkste, het station van Amsterdam is namelijk vaak het startpunt van uw reis. Hotels bij Amsterdam Centraal Station zijn door de perfecte ligging uitstekend te bereiken. Dit geldt zowel voor taxi’s als voor het openbaar vervoer.

Een bijkomend voordeel is dat wanneer u overnacht in een hotel bij Amsterdam Centraal Station u geen lange afstanden hoeft te overbruggen met uw bagage. Daarnaast zijn de hotels vlak bij het grote winkelcentrum en het gezellige uitgaanscentrum gelegen.

Hotels bij Amsterdam Centraal Station

Bent u op zoek naar een gemiddeld geprijsd hotel bij Amsterdam Centraal Station? Dan is het Prins Hendrik hotel zeker een aanrader. Voor dit driesterrenhotel betaalt u ongeveer €65 per nacht. Bezoekers van dit hotel beoordelen het hotel als “goed”. Bent u op zoek naar een chiquer hotel bij Amsterdam Centraal Station dan kunt u terecht bij het NH Barbizon Palace. Voor dit vijfsterrenhotel betaalt u ongeveer €120 per nacht, ook dit charmante hotel wordt door haar bezoekers als “goed” beoordeeld. Let wel op: volgens reisinformatiesite Vakantiedatabank schommelen prijzen in Amsterdam vaak sterk: het is dus zeker aangeraden om goed online te shoppen en goed te vergelijken via een site als Booking of Expedia – of via je reisbureau.

Slaapt u liever in een budget hotel? Ook dat is mogelijk in een hotel bij Amsterdam Centraal Station. In Budget Hotel The Orange Tulip kunt u overnachten voor nog geen €40 per nacht. Dit hotel ontvangt gemiddeld een “zes” van haar klanten op een schaal van één tot tien.