Parkeren Centraal Station Amsterdam

Indien men gebruik wilt maken van het centraal Station in Amsterdam

Zult u ook een parkeerplek moeten vinden voor uw auto of fiets. Amsterdam is nogal een druk bezette stad en veel mensen zoeken een parkeerplek. Parkeren centraal station Amsterdam is lastig, omdat het station midden in het centrum van de hoofdstad ligt. Het station is een internationaal kruispunt voor veel reizigers die met de internationale spoorlijnen en de hogesnelheidslijn europa door treinen.

Parkeren Centraal Station Amsterdam

Parkeren auto

Parkeren centraal station Amsterdam zorgt vaker voor problemen. Onze hoofdstad is groot en veel mensen willen gebruik maken van de aangeboden parkings. U kunt gebruik maken van een veilige parking de P1, die aan de westkant van de prins Hendrikkade ligt. Ook de Oosterdok is een goede parkeergarage dicht bij het station. De route van parkeren centraal station Amsterdam staan aangegeven voordat u het Centraal Station nadert. Het parkeren in Amsterdam is een drama, een beetje zoals in Parijs, maar aan het centraal station heeft de stad Amsterdam wél een goede oplossing voorzien!

Amsterpark

Amsterpark is een hele goede optie om te parkeren centraal station Amsterdam. De Amsterpark parkeerservice is veilig, snel en goedkoop. Uw auto kunt u afleveren achter het centraal Station Amsterdam en het personeel van Amsterpark neemt het vanaf daar van u over. U kunt online uw ticket kopen of reserveren om van de diensten van Amsterpark gebruik te maken. Geen gesjouw met koffers meer, geen eigen parkeerplek zoeken, de perfecte uitkomst.

Parkeren fiets

Parkeren centraal station Amsterdam ook mogelijkheden voor uw fiets. Er staan borden die verwijzen naar stallingplekken voor uw fiets.